Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Zoete Zusjes

De Zoete Zusjes, wie kent ze niet? Het YouTube-kanaal van Saar en Janna staat boordevol video's waarin ze steeds weer iets nieuws proberen. Bakken, knutselen, buiten spelen... Met de Zoete Zusjes verveel je je nooit! De Zoete Zusjes hebben ook diverse boeken uitgebracht. Je bekijkt en bestelt ze hier!

Bestel nu het grote Zoete Zusjes vakantiedoeboek

Het doeboek staat boordevol spelletjes, puzzels, kleurplaten, knutselideeën, korte verhalen, stripjes en véél meer! Een leuk nieuw doeboek voor kinderen vanaf een jaar of zes. Gegarandeerd géén ruzie op de achterbank!

28 producten
isbn-9789043931908_front_cover
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789043928298_front_cover
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

isbn-9789043928892_front_cover
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Auteur Hanneke de Zoete

Hanneke de Zoete is de moeder van Saar en Janna, beter bekend als De Zoete Zusjes. Een paar jaar geleden startten zij met het gezin een YouTubekanaal met filmpjes voor leuke activiteiten voor kinderen. Inmiddels zijn De Zoete Zusjes uitgegroeid tot een van de meest bekeken kanalen én is er een reeks (voorlees)boeken over Saar en Janna verschenen. Door wie die zijn geschreven? Precies, door Hanneke!


Hanneke over het schrijven van de boeken: 'Bram, Saar en Janna brengen me elke dag wel op leuke ideeën voor een boek. Door wat zij allemaal meemaken en bedenken, ontstaan er telkens leuke ideetjes in mijn hoofd. Ieder boek begint met zo’n idee of een thema waar het boek over moet gaan, zoals Sinterklaas of vakantie. Als het boek geschreven is, krijg ik nog tips van mijn uitgever en probeer ik daarmee het boek nog beter te maken. Pas als ik helemaal tevreden ben, komt het boek in de winkel.'