Jamie Oliver

Jamie OliverJamie Oliver is een fenomeen in de culinaire wereld. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn kookboeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam staan, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Hieronder vind je alle leverbare boeken op een rij. Moeite een keuze te maken? Lees onze tips!

Tips

  • The naked chef is Jamies eerste kookboek. Het werd meteen een groot succes, en volgens Jamie is het een wonder dat het boek er is gekomen: "Eigenlijk is het een verzameling van recepten die ik op achterkanten van bierviltjes en bestelformulieren had gekrabbeld en bewaard in een vuilniszak die mijn vrouw tot twee keer toe bijna weggegooid had."
  • Snel, simpel en super smaakvol koken? Dat doe je met 5 Ingrediënten. Maximale smaak met minimaal gedoe. 
  • 25 jaar liefde voor Italië gebundeld in een boek: dat is Jamie kookt Italië. 140 nieuwe recepten voor alle dagen van de week.
Onlangs verscheen een nieuw kookboek van Jamie Oliver: Jamie's Food Fight Club weekend kookboek, vol weergaloze weekendgerechten voor familie en vrienden. En er is alweer een nieuw Jamie-boek in aantocht: op 27 augustus 2019 verschijnt VEG, hét groenteboek voor iedereen, elke dag.

Alle boeken van Jamie Oliver

Items 1-15 van 18

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren
VEG (Hardcover)
VEG (Hardcover)
Reserveer nu en ontvang vanaf verschijnen op 27-08-2019
€ 29,99

Items 1-15 van 18

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen