Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Stappenplan voor het installeren van e-books

Op Boekenwereld.com bestel je makkelijk alle e-books die je zoekt. We hebben regelmatig acties met e-books waarvan we je via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) en onze nieuwsbrief op de hoogte houden.

Op zoek naar hoe je je e-book moet installeren?

Stap 1: Als je voor de eerste keer een e-book koopt, zorg dan eerst dat je een e-bookreader app hebt gedownload (voor smartphone en tablet) of Adobe Digital Editions of Calibre voor de PC of laptop. Er zijn verschillende apps beschikbaar zoals iBooks, Aldiko, Bluefire Reader of UB-reader. Op een e-reader is meestal de software waarmee je e-books kunt lezen al geïnstalleerd.

 

Stap 2: Kies je favoriete e-book uit ons ruime assortiment. Tip: bij veel boeken kan je vanuit een papieren versie snel doorklikken naar een e-bookvariant (indien beschikbaar). Let goed op de versie van het bronbestand en of je e-reader een dergelijk bestand kan inlezen. Zo kan je op een zwart-wit-e-reader niet goed e-books lezen die kleuren bevatten.

 

Stap 3: Na het doorlopen van je bestelling en betaling ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. Hierin vind je een link waarmee je het bestelde e-book kunt downloaden. Klik op de link en sla het bestand op (rechtstreeks op uw apparaat of via een app).

 

Extra hulp

Extra hulp nodig? Bekijk de verschillende stappenplannen per soort apparaat.

Stappenplan voor het lezen van e-books op iPad of Android tablet
Stappenplan voor het lezen van e-books op PC, laptop of Mac
Stappenplan voor het lezen van e-books op een e-reader

 

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Boekenwereld. Zij helpen je graag verder!