Jord Althuizen

Smokey Goodness bbq-koning Jord Althuizen

Jord Althuizen is onder andere oprichter, eigenaar en pitmaster van het bbq-bedrijf Smokey Goodness. Hij werd wereldkampioen "Whole Hog Barbecue" en schreef diverse barbecue-kookboeken. Jord Althuizen is the boss als het gaat om kokkerellen op open vuur. Elk Smokey Goodness-boek is weer een soort spannend jongensboek, maar dan voor wat oudere jongens die van spelen met vuur houden. Hier bekijk en bestel je ze allemaal; lees ook onze tips.

Tips

  • Smokey Goodness werd door de vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016. Het boek won ook in de categorie beste vormgeving en fotografie (Erik Rikkelman en Remko Kraaijeveld).
  • In 2017 werd Smokey Goodness 2 door een overweldigend aantal stemmers uitgeroepen tot publiekslieveling: het boek won de Gouden Garde Publieksprijs.
  • Jords meest recente boek is Smokey Goodness Winter BBQ. Met dit boek kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij min tien lekker branden!
Onlangs verscheen zijn nieuwste kookboek: Smokey Goodness No Worries BBQ.

Alle Smokey Goodness kookboeken

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 6 items

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen