Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten bestellen boeken anders op Boekenwereld.com

Als zakelijke klant kun je een standaard boek afnemen. Vanaf 10 stuks gelden er vanuit de Wet op de Vaste boekenprijs vaste kortingen op de verkoopprijs inclusief 9% btw. We verkopen niet alleen boeken, maar ook e-books, luisterboeken, scheurkalenders, tijdschriften en taalsoftware in ons pakket. Naast ons ruime standaardassortiment kunnen we voor jou en je relaties meer betekenen; wat denk je van een boek op maat, een boek voorzien van je logo of een eigen voorwoord? Ook gesigneerde exemplaren, geschenkverpakkingen, een meet & greet of lezing met een auteur behoren tot de mogelijkheden.  Let op alle informatie op deze pagina geldt alleen voor boeken van de VBK uitgeversgroep. Niet voor externe uitgeverijen. Neem contact op met de salesafdeling via de website van VBK. 

Korting op je bestelling

Bij een groot aantal krijgt u vaste korting gebaseerd de Wet op de vaste Boekenprijs. In onderstaand overzicht is te zien wat dit betekent:

Nederlandse boeken*

AantalKorting
10 - 29 exemplaren5%
30 - 99 exemplaren10%
vanaf 100Offerte aanvragen
Boek op maatOfferte aanvragen

 

*De kortingspercentages zijn vastgesteld volgens de Wet op de vaste boekenprijs en gelden voor ons standaard assortiment VBK boeken. Artikelen die niet onder deze regeling vallen zijn e-books, tijdschriften, luisterboeken, scheurkalenders / agenda’s en boeken op maat. Weten wat we voor je kunnen doen? Vul het formulier in op vbku.nl.

Voor meer informatie over zakelijke partnerships kijk op VBK uitgevers bedrijven.