Zakelijke klanten

Zakelijke klanten bestellen boeken anders op Boekenwereld.com

Als zakelijke klant kun je een standaard boek afnemen. Vanaf 10 stuks gelden er vanuit de Wet op de Vaste boekenprijs vaste kortingen op de verkoopprijs inclusief 9% btw. Wil je hier gebruik van maken? Vul dan dit formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Naast boeken hebben we ook e-books, luisterboeken, scheurkalenders, tijdschriften en taalsoftware in ons pakket. Naast ons ruime standaardassortiment kunnen we voor jou en je relaties meer betekenen: Wat denkt je van een boek op maat, een boek voorzien van je logo of een eigen voorwoord? Ook gesigneerde exemplaren, geschenkverpakkingen, een meet & greet of lezing met een auteur behoren tot de mogelijkheden. Meer weten? Bel gerust met Quirin Scheele op 088 700 2769, of met Andrea Meijers op 088 700 2614. Een e-mail sturen kan ook.

Korting op je bestelling

Bij meer aantallen gelden volgens de Wet op de vaste Boekenprijs vaste kortingen. In onderstaand overzicht is te zien wat dit betekent:

Nederlandse boeken*

Aantal Korting
10-29 exemplaren 5%
30-99 exemplaren 10%
vanaf 100 exemplaren Offerte aanvragen
Maatwerk - Boek op maat Offerte aanvragen

*De kortingspercentages zijn vastgesteld volgens de Wet op de vaste boekenprijs en gelden voor ons standaard assortiment boeken. Artikelen die niet onder deze regeling vallen zijn e-books, tijdschriften, luisterboeken, scheurkalenders / agenda’s en boeken op maat. Weten wat we voor je kunnen doen? Vul het formulier in op vbku.nl.

Voor meer informatie over zakelijke partnerships kijk op VBK uitgevers bedrijven.

Bestellen