Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz
Tips

Don Miguel RuizDon Miguel Ruiz is een zeer gerespecteerd spiritueel leraar en een internationaal bestsellerauteur. Al meer dan drie decennia helpt hij miljoenen mensen over de hele wereld op weg naar meer persoonlijke vrijheid op basis van Tolteekse inzichten. Hier vind je alle boeken die we van Don Miguel Ruiz beschikbaar hebben.

Wil je graag iets lezen uit het oeuvre van Don Miguel Ruiz maar weet je nog niet wat? Kijk onder Tips.

Bekijk hier alle boeken van Don Miguel Ruiz

Tips

Wil je graag iets lezen uit het oeuvre van Don Miguel Ruiz maar weet je nog niet wat? Onze medewerkers adviseren de volgende boeken:

  • Zijn bestverkochte boek in Nederland is De vier inzichten. Hierin legt hij uit hoe de vier inzichten uit de Tolteekse wijsheid ons leven radicaal ten goede kunnen veranderen: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best.
  • Een andere grote bestseller van zijn hand is Meesterschap in Liefde. Aan de hand van levendige waargebeurde verhalen beschrijft Ruiz hoe we onze emotionele wonden kunnen helen en de vrijheid en vreugde in ons leven kunnen herstellen die we van nature in ons hebben. 
  • Voor het eerst in jaren komt er een nieuw boek van Don Miguel Ruiz uit: in april 2019 verschijnt De drie vragen. De drie vragen 'Wie ben ik? Wat is echt? Wat is Liefde?' bieden je een prachtige kans om je spirituele pad verder te verdiepen.
Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 3 items
  2. Paperback 2 items

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen