Deepak Chopra

Deepak ChopraDeepak Chopra is een van de belangrijkste leraren die de oosterse wijsheden doorgeeft aan de westerse wereld. Na eerst werkzaam te zijn geweest als arts, heeft hij de kracht van meditatie en yoga ontdekt. Hij richtte meerdere spirituele centra op in Amerika en geeft wereldwijd lezingen. Zijn reputatie is niet onomstreden, maar hij heeft vele aanhangers. Naast auteur van vele boeken op het terrein van de ayurvedische geneeskunst, adviseert hij vele invloedrijke managers.

Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in ruim dertig talen. Vele hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving. 

Tips

Hieronder vind je een overzicht van zijn boeken. Tips nodig?

  • Zijn bestverkochte boeken op dit moment zijn Het zelfhelend vermogen, Balans in je leven en De 7 sleutels tot geluk.
  • Zijn boek Spirituele oplossingen werd in 2013 uitgeroepen tot Beste Spirituele Boek.
  • Zijn meest recente boek is Het zelfhelend vermogen gaat over het nieuwste onderzoek op het gebied van de verbinding van lichaam & geest, lichaam & genen en lichaam & immuniteit. Het bevat een zevendaags actieplan voor het ontwikkelen van een gezonde levensstijl, zodat je gelijk kan werken aan jouw zelfhelend vermogen.

Boeken Deepak Chopra

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen