Louise Hay

Op zoek naar een boek van Louise Hay? Bekijk hieronder de boeken die wij op voorraad hebben.

Tips

Tips nodig uit haar oeuvre? Onze medewerkers adviseren de volgende boeken.

  • Je gedachten hebben meer invloed op je dan je denkt. Louise Hay helpt je met Je kunt je leven helen om je gedachten onder ogen te zien en goede dingen over jezelf te denken zodat je geen oude pijn in je lichaam opslaat. 
  • Het doorvoeren van veranderingen in je leven hoeft niet veel ‘werk’ te zijn en ook geen moeilijk en pijnlijk proces. Het belangrijkste is dat je jezelf op de eerste plaats zet. De oefeningen in Je kunt je leven helen werkboek helpen je liefdevol naar jezelf te kijken, goed voor jezelf te zorgen en positieve veranderingen in gang te zetten. 
  • Iedere dag praat je tegen jezelf in je gedachten. Met de Je kunt je leven helen – affirmatiekaarten van Louise Hay (verschijnen in maart 2019) neem je iedere dag een positieve en helende gedachte met je mee.
In juli 2019 verscheen haar boek Machtige gedachten, een boek vol inspirerende affirmaties. Lees er een of twee per dag en steven af op geluk. In aantocht (oktober 2019): Je gedachten te hulp roepen, een werkboek waarin Louise je liefdevol bij de hand neemt om langzaamaan al je negatieve gedachten om te zetten in positieve met behulp van affirmaties.

Alle boeken van Louise Hay

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Ansichtkaarten 1 artikel
  2. E-book 4 items
  3. Kaartspellen 1 artikel
  4. Paperback 7 items
Bestandstype
  1. ePub2 4 items

13 Items

per pagina
Oplopend sorteren

13 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen