De bezorgtijden van Boekenwereld

Verzending boeken
We houden van helderheid en transparant werken, zo ook met onze verwerking en verzendkosten. Hier zie je de vaste bedragen voor verzending van bestellingen. Dit geldt voor zendingen binnen Nederland & België.

Bestemming Verzendkosten (bestelwaarde onder € 19,95) Verzendkosten (bestelwaarde € 19,95 of meer)
Nederland Slechts € 1,95 Gratis verzending
België Slechts € 1,95 Gratis verzending

Verzending digitale producten
Digitale bestellingen zoals patronen worden digitaal beschikbaar gesteld in je persoonlijk account. De downloadlink van e-books worden via een aparte e-mail naar je toegestuurd. 

Bezorging boeken
De verzending van onze boeken gebeurd door het Centraal Boekhuis te Culemborg. Hier worden onze orders gepicked en klaargezet voor PostNL. De bezorging van de bestellingen worden door PostNL vaak als pakketpost bij je aan de deur afgeleverd. Om je te helpen met de verwachte bezorgdag hebben we hieronder een schema voor je opgesteld:

Dag van bestellen Dag van bezorgen
Maandag tot ongeveer 20:30 uur Woensdag
Dinsdag tot ongeveer 20:30 uur Donderdag
Woensdag tot ongeveer 20:30 uur Vrijdag
Donderdag tot ongeveer 20:30 uur Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag tot ongeveer 20:30 uur Dinsdag

De bezorging is afhankelijk van de beschikbaarheid van de door jouw bestelde producten. Het schema is gebaseerd op 48 uurslevering. Boekenwereld heeft voor heel veel boeken een 24 uurslevering. Indien voorradig en op tijd (voor 20:00) uur op een werkdag besteld is de volgende werkdag geleverd. Wij doen ons best om boeken zo snel mogelijk bij je af te leveren. We blijven echter altijd afhankelijk van het Centraal Boekhuis en PostNL.

LET OP: Bezorging naar België duurt 5 tot 10 werkdagen. 

De PostNL-app
Met de gratis PostNL-app volg je eenvoudig de status van al uw pakketten. Heeft u de bezorger gemist? Dan wijzigt u heel eenvoudig de bezorging naar een ander moment of naar een PostNL-locatie. Meer informatie over de PostNL-app vindt u hier.*

Bezorging digitale producten
De e-books zijn direct na betaling te downloaden via de downloadlink in een los gestuurd e-mail.

* Je ontvangt helaas nog geen track & trace code omdat deze code door het CB wordt aangemaakt. Op het moment dat wij deze code ontvangen is je bestelling vaak al onderweg. Hierdoor kruizen de track & trace code en je bestelling waardoor er verwarring ontstaat. Wil je meer details over je levering neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestellen