Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025773434_front_cover
1 / 2

Pip en Posy en de grote ballon (Paperback)

Axel Scheffler | Nederlands | 24 pagina's
Kies je product:
10,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Pip is apetrots op zijn grote rode ballon. Maar als hij de ballon per ongeluk loslaat en die knalt, is hij ontroostbaar. Gelukkig weet Posy hoe ze haar vriendje weer kan opvrolijken. 'Pip en Posy en de grote ballon' is een lief verhaaltje voor peuters over samen genieten van mooie dingen en hoe je iemand kunt troosten.

Pip en Posy zijn (meestal) de beste vriendjes in deze serie over de grote en kleine ups en downs in een peuterleven. In elk deel van de populaire reeks, die ook al op tv te zien is als animatieserie, staat een ander thema centraal. Het aandoenlijke duo komt uit de pen van de bekende Gruffalo-illustrator Axel Scheffler, wiens prentenboeken in meer dan 30 landen worden uitgegeven. Voor Pip en Posy geldt: één keer voorlezen is niet genoeg - en maar één deel ook niet.

Dit gebonden kartonboekje van 'Pip en Posy en de grote ballon' is door de stevige uitvoering goed bestand tegen grijpgrage peuterhandjes. Het compactere formaat zorgt voor een nóg hoger oppakgehalte. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Axel Scheffler
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Pip en Posy en de grote ballon (Paperback)
Schrijf als eerste een review!