Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hope & Faith (Paperback)

Emma Leads | Nederlands | 180 pagina's
Kies je product:
20,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hope & Faith

Richard Hart, kroongetuige in een rechtszaak tegen Carlos Gombuono, staat samen met zijn gezin onder de bescherming van de FBI. Wanneer zij overgebracht worden naar een veilig onderkomen, gaat het mis. Een van de agenten is een handlanger van Carlos.

Mary Coultier, FBI-agente, wordt samen met de driejarige tweeling Hope & Faith gedwongen met de moordenaar mee te gaan. Wanneer hij dreigt hen te vermoorden, weet ze ternauwernood samen met Hope te ontsnappen. Met hulp van een trucker John neemt ze een nieuwe identiteit aan: Maggie Spring.

Twaalf jaar later heeft ze nog steeds last van nachtmerries. Zij wil maar één ding: Faith vinden. Maar of haar dit lukt is nog maar de vraag.

In deel 1 neemt Emma Leads je mee in het leven van Maggie Spring en haar dochter Hannah.

In deel 2 ontvouwt zich het mysterie. Het leven van meerdere personen staat op zijn kop. Zowel in het verhaal, als letterlijk in het boek.

Zullen Hope & Faith herenigd worden?

----

Emma Leads (1964) leest en schrijft in haar jonge jaren veel. Daarna was het even stil, maar in 2001 komt daar verandering in.

Een gezegd woord, een beeld is genoeg om haar fantasie op hol te brengen.

Emma combineert een lichte schrijfstijl met eenvoudig woordgebruik. Haar liefde voor schrijven hoopt ze zo te delen met de liefde voor lezen van de lezer.

----

Het verhaal bestaat uit twee delen. Om deel 2 te lezen is het nodig het boek eerst om te draaien. In het midden van het boek komen de twee delen bij elkaar.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Emma Leads
  • UitgeverijAmbilicious LLP
  • ImprintAmbilicious LLP

Reviews

Hope & Faith (Paperback)
Schrijf als eerste een review!