Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Helemaal Zoë (Paperback)

'Helemaal Zoë' is de bundel van de 3 novelles in de 'De wereld van Zoë'-serie van Susan van Eyck. Lees de hele set nu in één keer!

Susan van Eyck | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Zoë heeft een saaie kantoorbaan die de rekeningen nét niet dekt, deelt al sinds haar studie een huis met Robin (die inmiddels wél heel volwassen een eigen bedrijf heeft), de liefde lijkt haar overgeslagen te hebben, en van haar droom om schrijver te worden komt ook een stuk minder terecht dan het plan was.

Maar Zoë weigert zich daarbij neer te leggen en duikt volop het avontuur in! Kan Zoë met haar wilde plannen haar dromen waarmaken? Of ligt de oplossing voor haar problemen dichter bij huis dan ze

had gedacht?

‘Helemaal Zoë’ is de bundeling van de drie novelles in de ‘De wereld van Zoë’-serie van Susan van Eyck (1. Een perfect moment; 2. Een perfecte bestemming; 3. Een perfect plan).

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Susan van Eyck
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Helemaal Zoë (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Helemaal Zoë is echt een feelgood om even met de nodige drama, hilariteit en heerlijke ups en downs te kunnen wegdromen van het niet zo perfecte leven van Zoë. Het verhaal is een bundel van 3 novelles

Kim Coenen op 3 jan 2024