Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vaarbewijs Academy Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II + Online Examentraining (Paperback)

Afgestemd op het CBR examen. Boek + Online examentraining KVB1 en KVB2

Bas Henrichs, Thom Hoff, Adelbert van Groeningen, Toni Rietveld | Nederlands | 452 pagina's
35,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Met een vaarbewijs op zak kun je veilig en goed voorbereid met je motorboot, zeiljacht of snelle motorboot het water op. Met dit Vaarbewijs Academy cursusboek leer je precies wat je nodig hebt voor het examen Klein Vaarbewijs 1 (KVB1) en 2 (KVB2). De examenstof wordt helder uitgelegd en verduidelijkt met veel praktijkvoorbeelden, illustraties en foto's. Dit boek leidt je stap voor stap door de theorie heen. De hoofdstukken zijn opgedeeld in kleine eenheden met leerdoelen, leervragen en een samenvatting met oefenvragen. Zo kun je de lesstof nog gemakkelijker tot je nemen. Daarnaast kun je met dit boek extra vragen oefenen in de online leeromgeving van Vaarbewijs Academy. Deze 7e druk is geheel bijgewerkt volgens de laatste CBR-exameneisen, heeft een losse examenkaart en geeft toegang tot extra online oefenvragen.
+ Online Examentraining Klein Vaarbewijs 1 en 2
De Online Examentraining is een onmisbare aanvulling op alle Klein Vaarbewijs-cursusboeken. Je oefent online met verschillende proefexamens en krijgt na elk examen je score te zien met heldere uitleg bij elke vraag. Zo weet je of je een goede kans hebt om te slagen. Je kunt de proefexamens zo vaak herhalen als je zelf wilt. Zo kun je je zowel online als offline goed voorbereiden op het examen.
Ook deze nieuwe online examentraining is geheel bijgewerkt volgens de laatste exameneisen van het CBR.
Met deze combinatiedeal waarin het cursusboek en de Online Examentraining zit ben je voordeliger uit dan wanneer je het cursusboek en de Online Examentraining apart bestelt.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bas Henrichs, Thom Hoff, Adelbert van Groeningen, Toni Rietveld
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintHollandia

Reviews

Vaarbewijs Academy Cursusboek Klein Vaarbewijs I en II + Online Examentraining (Paperback)
Schrijf als eerste een review!