Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zeg maar tegen de juf dat ik later kom (E-book)

Bette Westera | Nederlands | 168 pagina's
7,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' is een leuk kinderboek van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Wat zou jij doen als je ouders je achterlieten op vakantie?

Achtergelaten langs de Franse snelweg
Sander doet altijd braaf wat zijn vader en moeder zeggen - het resultaat van een consequente opvoeding, volgens zijn ouders. Maar op een dag, als Sander na een urenlange autorit lekker aan het springen is op een springkussen ergens langs de Franse snelweg, heeft hij daar ineens geen zin meer in. Als zijn moeder hem roept komt hij nu eens níét meteen. Maar als hij uitgesprongen is en naar de auto wil lopen, staat die er niet meer. Papa en mama zijn vertrokken! Zonder hem. Sander besluit te gaan liften en dat is het begin van een groots avontuur.

Bette Westera & Joanne Lew-Vriethoff
'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staat tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 8 jaar).

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bette Westera
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Zeg maar tegen de juf dat ik later kom (E-book)
Schrijf als eerste een review!