Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789000310753_front_cover
1 / 1

De mensenkenner (Paperback)

Bies van Ede | Nederlands | 176 pagina's
14,99

Op voorraad

24/48uur

Veilig betalen met:

'Meekomen nu.' Lammert wenkt met zijn wijsvinger en alsof er een touw om zijn nek is geknoopt, loopt Alwin achter hem aan. In zijn verbeelding hoort hij de schelle lach van tante Mechteld en het droge, kucherige lachen van oom Vitus. Het is hun gelukt, hun plan is geslaagd. Ze hebben Alwin de hel op aarde in gejaagd door hem te verkopen aan het duisterste, het kwaadaardigste wezen van de stad.

Alwin is alles kwijt. Zijn ouders, zijn vrienden en zijn toekomst. Hij wordt gedwongen in de leer te gaan bij Lammert, de blinde bedelaar voor wie de hele stad bang is. Alwin is ervan overtuigd dat zijn leven voorbij is, maar onverwacht gaat er een nieuwe wereld voor hem open.

Bies van Ede (Kinderkwelder a/d Oude Rijn, 1957) werkte als onderwijzer, vertaler en dagbladredacteur. Zijn eerste jeugdverhalen schreef hij in 1980 voor tijdschriften als Taptoe en Bumper. Inmiddels verschenen er zo'n zeventig kinder- en jeugdboeken van zijn hand. Hij is lid van het Griezelgenootschap en van de Schrijvers van de Ronde Tafel. Behalve boeken schrijft Van Ede liedjes en toneel- en televisiescenario's, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Met De mensenkenner keert hij terug naar een van zijn favoriete genres: de historische roman.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bies van Ede
  • UitgeverijUitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  • ImprintVan Goor

Reviews

De mensenkenner (Paperback)
Schrijf als eerste een review!