Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491042195_front_cover
1 / 2

Het licht op ons pad 4- (Paperback)

Carla Roetgerink, Marjet de Jong | Nederlands
12,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Waar vind je verantwoord materiaal voor geloofsvorming met kinderen anders dan eerste Communie- en Vormselvoorbereiding? Deze vraag projecten bestaan er voldoende, maar Deze gloednieuwe methode voor doorlopende catechese voor jeugd en jongeren is een initiatief van het bisdom Roermond. Hij komt via Adveniat beschikbaar voor heel Nederland en Vlaanderen.

De methode is bedoeld voor gebruik in de parochie, maar is ook bruikbaar in het onderwijs. De opzet is bijbels, speels en gebruiksvriendelijk voor begeleiders én ouders. Want gelovig word je niet zomaar, daar is een ondersteunende omgeving voor nodig.

De methode zal zich in drie jaar ontvouwen. Per jaar verschijnt een boek voor de deelnemers en een boek voor de begeleiders. Tevens is er een ondersteunende website: www.hetlichtoponspad.nl.

De catechesegroepen, en dus de uitgaven, zijn ingedeeld naar leeftijd: 4-6 jarigen, 7-9 jarigen, 10-12 jarigen, 13-15 jarigen en 16 jaar en ouder.

Per jaar verschijnen bij Adveniat tien 'Het Licht op ons pad' boeken: twee per leeftijdscategorie, namelijk een werkboek en een begeleidersboek.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Carla Roetgerink, Marjet de Jong
  • UitgeverijAdveniat Geloofseducatie B.V.

Reviews

Het licht op ons pad 4- (Paperback)
Schrijf als eerste een review!