Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Kaya's Wijsheid (Paperback)

Inspirerende teksten voor het krachtig volgen van jouw eigen weg

Claire van Winden | Nederlands | 127 pagina's
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Met de inspirerende teksten in Kaya’s Wijsheid biedt Claire van Winden jou graag een steuntje in de rug. Zij inspireert en motiveert jou om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan.

Sommige aanreikingen en aanmoedigingen zul je misschien direct herkennen, terwijl andere inzichten jou mogelijk tot nadenken zetten. Soms gaan de boodschappen op dat moment over de situatie van Claire van Winden zelf. Door dit te delen, laat zij jou weten, dat je niet alleen bent die deze, soms eenzame, weg gaat. Vaak gaan die teksten over haar pad als lichtwerker waardoor Kaya’s Wijsheid voor andere lichtwerkers ook steun, leiding en herkenning biedt op hun pad.

Misschien ontdek jij door jouw groei, dat ook jij op jouw manier jouw eigen licht mag gaan uitdragen en op jouw wijze een lichtwerker bent. Laat je daarin steunen.

Juist wanneer Claire van Winden de steun van haar gidsen en helpers voelde, kon zij weer verder. Dat geldt ook voor jou. Laat je leiden en inspireren door die teksten in Kaya’s Wijsheid waar vandaag jouw oog op valt en vervolg met kracht en wijsheid jouw eigen weg.

OVER DE AUTEUR

Sinds het moment dat Claire van Winden ontdekte, dat ze paranormaal begaafd is, is haar spirituele groei heel snel gegaan. Dat proces van groei verwoordt ze in teksten. Ze deelt deze ook op sociale media.

Claire van Winden heeft zich inmiddels breed ontwikkeld. Via haar Praktijk Kaya biedt ze een groot aanbod aan cursussen, workshops, spontane regressies en spirituele consulten. Verder doet ze ook huisreinigingen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Claire van Winden
  • UitgeverijWalking My Revolution
  • ImprintWalking my Revolution Publishers

Reviews

Kaya's Wijsheid (Paperback)
Schrijf als eerste een review!