Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789052619682_front_cover
1 / 1

Business exposed (E-book)

een no-nonsense analyse van de wereld van ceo's en hun strategieën

Freek Vermeulen | Nederlands
16,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Vind je het ook zo vreemd dat onze raden van commissarissen feitelijk bestaan uit parttimers en amateurs? Heb je je ook altijd verbaasd over de voortdurende stroom van managementhypes die het zakelijk landschap overspoelen? Vraag je je wel eens af waarom er nog steeds zo veel overnames zijn, terwijl onderzoek heeft uitgewezen dat ze veel meer kosten dan ze opleveren?

Er kleven nogal wat aspecten aan de zakenwereld die we als onveranderlijk zien en daarom nauwelijks aan nadere beschouwing onderwerpen of zelfs maar ter discussie stellen. Dit boek brengt daar verandering in.

In Business Exposed houdt managementgoeroe Freek Vermeulen het bedrijfsleven zonder pardon tegen het licht en onthult hij hoe het er werkelijk aan toegaat. De verleidingen, de prikkels en de (soms dubieuze) vervlechtingen en strategieën, ze passeren allemaal de revue.

Hoe bereiken bedrijven de top of waarom gaan ze juist ten onder?

Wat zijn CEO's eigenlijk voor mensen? En wat zijn hun echte drijfveren?

Hoe wordt het grote geld verdiend - en verloren? Hoe kan het succes van vandaag morgen alweer omslaan in een regelrechte mislukking?

En dan had je nog zoiets als strategie...?

Freek Vermeulen is Associate Professor of Strategy and Entrepreneurship

aan de London Business School. Hij heeft als adviseur gewerkt voor onder meer Fiat Group, KPMG en Vodafone en is een veelgevraagd spreker op conferenties.

'[Freek Vemeulen] is een rijzende ster en zijn krachtige observaties zijn even helder als gezaghebbend' - Financial Times

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Freek Vermeulen
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Business exposed (E-book)
Schrijf als eerste een review!