Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Waar het woud de sterren raakt (Paperback)

Glendy Vanderah | Nederlands | 406 pagina's
23,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Perfect voor fans van Delia Owens, Taylor Jenkins Reid en Kristin Hannah. Het hartverwarmende debuut van Glendy Vanderah draait om een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee vreemden en een mysterieus jong meisje dat in hun leven opduikt. Hun zoektocht naar antwoorden voert hen diep het bos in en leidt tot verrassende ontdekkingen over zichzelf en elkaar.

Joanna Teale, herstellende van de dood van haar moeder en haar eigen strijd tegen borstkanker, keert terug naar het platteland van Illinois om haar onderzoek naar broedende vogels voort te zetten. Ze stort zich op haar werk, vastbesloten om te bewijzen dat de ontberingen haar er niet onder hebben gekregen, wanneer een blootsvoets kind op mysterieuze wijze en onder de blauwe plekken in haar hut verschijnt.

Het meisje noemt zichzelf Ursa en vertelt een verbazingwekkend verhaal over zichzelf. Jo maakt zich zorgen over de thuissituatie van Ursa en besluit het meisje bij haar te laten blijven totdat ze meer weet over haar situatie.

Samen met haar teruggetrokken en norsige buurman Gabe probeert Joanna het mysterie op te lossen dat Ursa met zich meedraagt, maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe meer vragen ze hebben. Want hoe kan zo'n jong meisje Shakespeare niet alleen lezen maar ook zo goed begrijpen? En waarom lijken er altijd zulke goede dingen te gebeuren in haar aanwezigheid? Er ontstaat een wonderbaarlijke band tussen de drie, maar wanneer Ursa's gevaarlijke verleden hen inhaalt, staan ze voor een moeilijke beslissing…'

Waar het woud de sterren raakt' grijpt je vanaf de eerste pagina.

‘Waar het woud de sterren raakt’ was een finalist in de Goodreads Choice Award 2019 en werd een bestseller op Amazon Charts, de Wall Street Journal en de Washington Post.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Glendy Vanderah
  • Vertaler(s)Mariët Herlé
  • UitgeverijLindhardt og Ringhof Forlag A/S
  • ImprintSAGA Egmont

Reviews

Waar het woud de sterren raakt (Paperback)
Schrijf als eerste een review!