Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een veiliger oord 1, 2, 3 - Vrijheid ; Gelijkheid ; Broederschap (Paperback)

vrijheid gelijkheid broederschap

Hilary Mantel, Hilary Mantel, Hilary Mantel | Nederlands | 992 pagina's
24,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Een veiliger oord is een monumentale roman over de Franse Revolutie in drie delen: Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap.


1789: de revolutie is in aantocht in Frankrijk. De staatskas is leeg, er heerst hongersnood en de onvrede onder de burgers neemt toe. In deze explosieve sfeer treden drie jonge mannen op de voorgrond: Georges-Jacques Danton, Camille Desmoulins en Maximilien Robespierre. De revolutie is onomkeerbaar, de bestorming van de Bastille een logische stap.


In Gelijkheid zijn de eerste doden gevallen en is de Revolutie begonnen. De monarchie houdt voorlopig stand maar naarmate de honger groeit en de wanhoop toeneemt, kan de stemming elk moment omslaan. Desmoulins, Danton en Robespierre bevinden zich in het centrum van de gebeurtenissen, die zich razendsnel ontwikkelen. De lijn tussen slagen en falen is flinterdun, en falen is geen optie.


Frankrijk, 1792. In Broederschap hangt de Revolutie aan een zijden draadje en is de Terreur niet meer te stoppen. Het komt tot een confrontatie tussen de onkreukbare idealist Robespierre en de pragmatische levensgenieter Danton. Desmoulins levert zijn messcherpe kritiek en raakt verpletterd in de titanenstrijd, waarvan er maar één de overwinnaar kan zijn...

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Hilary Mantel, Hilary Mantel, Hilary Mantel
  • Vertaler(s)Ine Willems, Ineke Willems, Ine Willems
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintSignatuur

Reviews

Vrijheid ; Gelijkheid ; Broederschap (Paperback)
Schrijf als eerste een review!