Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
Gesigneerd - Pre-order
isbn-9789043929080-1_front_cover
1 / 1

Leven met de dood (Gesigneerd)

Verhalen van een uitvaartverzorger

Nederlands bekendste uitvaartondernemer Iede Hoorn geeft in ‘Leven met de dood’ een bijzondere inkijk in zijn leven in de uitvaartzorg.

Iede Hoorn | Nederlands | 224 pagina's
Kies je product:
€ 22,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

In ‘Leven met de dood’ lees je wat Iede Hoorn meemaakt in zijn werk als uitvaartondernemer. Het contact met de nabestaanden, het verzorgen van een lichaam, uiteenlopende verzoeken, kleine uitvaarten, over-the-top-uitvaarten, dingen die misgaan, dingen die hem altijd bijblijven; als Iedes telefoon gaat weet hij nooit in welke situatie hij die dag gaat belanden. Wat hij met zijn ervaring als uitvaartondernemer inmiddels wel weet is dat de dood veel meer is dan stemmige kleding en koffie met cake. De dood is verdrietig, soms schrijnend, maar vaak ook mooi, liefdevol en zelfs grappig. Met het delen van zijn verhalen wil Iede een nieuwe blik op de dood werpen in de hoop deze meer bespreekbaar te maken.

Voor liefhebbers van 'Op de spoedeisende hulp', 'Meester Leonie' en 'Het kan ook nooit normaal'. En kijkers van het programma ‘Ewout’.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Iede Hoorn
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

Leven met de dood (Gesigneerd)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

Goed boek Iede Hoorn Uitvaartzorg, ik volg je al een hele tijd en ben vaak tot tranen geroerd door je verhalen . Heb je boek besteld en het maakt het hier thuis meer bespreekbaar om dingen te regelen

Wilma Rintjema op 16 nov 2023