Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Nooit meer bang op je werk (Paperback)

Werknemers vertellen over hun angsten, deskundigen bieden oplossingen

Nooit meer bang op je werk van Jolein de Rooij bevat verhalen van mensen die door hun angst in moeilijkheden kwamen op hun werk. Het boek gaat in op de types angst en bevat adviezen en verwijzingen.

Jolein de Rooij | Nederlands | 232 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Angst is van alle tijden en van bijna alle mensen. Sommige angsten spelen vooral op het werk of komen zelfs rechtstreeks voort uit arbeidsomstandigheden. Je kunt lijden aan prestatieangst of extreem bang zijn voor verantwoordelijkheid. Je kunt in je privéleven maar zeker ook op je werk flink gehinderd worden door faalangst, smetvrees of vliegangst.

Nooit meer bang op je werk bevat veertig eerlijke verhalen van mensen die in moeilijkheden zijn gekomen op hun werk. Ze vertellen over hun strijd met angst en hun schaamte erover, en over het moment waarop ze besloten niet langer te zwijgen, hun probleem onder ogen te zien en professionele hulp te zoeken. Niet alle problemen kunnen worden opgelost maar in alle gevallen levert openheid bevrijding op, soms een significante verbetering in de professionele sfeer en altijd simpelweg meer levensgeluk.

Elk hoofdstuk gaat in op een bepaald type angst, geeft uitleg, biedt adviezen van experts en verwijzingen naar hulpverleners.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Jolein de Rooij
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Nooit meer bang op je werk (Paperback)
Schrijf als eerste een review!