Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De prijs van een kind (Paperback)

Reis terug naar het Amerika van 1931 waar een aangrijpende foto het lot van twee onschuldige kinderen voor altijd verandert.

Kristina Mcmorris | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Geïnspireerd door een oude foto schreef Kristina McMorris een ontroerende roman over een wereld waarin een moeder de moeilijkste beslissing van haar leven moet maken.

1931. De crisis houdt Amerika al jaren in zijn greep. Twee jonge kinderen spelen nietsvermoedend op het erf van een boerderij. Naast hen staat een bord met de tekst: ‘Twee kinderen te koop’. Bij verslaggever Ellis Reed roept het tafereel hartverscheurende herinneringen op uit zijn kindertijd. Hij neemt een foto.

Hoewel de foto niet bedoeld is voor publicatie, wordt hij toch ontdekt door Ellis’ collega Lillian. Ze legt de foto voor aan hun chef, en plotseling staat Ellis aan de vooravond van zijn grote doorbraak. Maar hij heeft geen idee van de dramatische gevolgen van zijn verhaal.

Lillian wordt gegrepen door de werkelijkheid achter de foto. Samen met Ellis gaat ze op pad om onrecht tegen te gaan en een gebroken gezin te herstellen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Kristina Mcmorris
  • Vertaler(s)Jaap Slingerland
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKokBoekencentrum Fictie

Reviews

De prijs van een kind (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Een aangrijpende, ontroerende en prachtige historische roman, waarvan ik echt van iedere letter genoten heb. Het is met enorm veel sfeer, gevoel en toch enorm vlot geschreven.

Kim Coenen op 21 okt 2023

Een aangrijpende, ontroerende en prachtige historische roman

Kim Coenen op 21 okt 2023