Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De bevrijdende rijkdom van goed genoeg (Paperback)

Waarom minder willen ons meer oplevert

Een betere wereld begint bij simpeler leven. Onno Aerden schreef hét boek voor iedereen die klaar is met onze productiviteitsobsessie en consumptiemaatschappij, en wil onderzoeken hoe het anders kan.

Onno Aerden | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoe kan het dat we ons steeds bewuster zijn van de grenzen aan de economische groei maar toch nog altijd streven naar het spannendste, succesvolste en rijkste leven? We lopen vast in onze welvaart en kunnen wereldwijde problemen steeds minder goed het hoofd bieden.

Hoe doorbreken we deze vicieuze cirkel? Door onze aandacht te verschuiven naar de dingen die we al wél hebben en daar verdieping in te zoeken, bepleit Onno Aerden. Hij doopte deze houding ‘het driesterrenleven’: een bestaan waarin we streven naar een ruime voldoende. Wat valt er te winnen als we terugschakelen naar die mate van tevredenheid? Aerden ontdekte dat deze levenshouding je beter bestand maakt tegen de druk van steeds meer moeten presteren en consumeren. Er ontstaat ruimte om na te denken over hoe je zelf kunt bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Onno Aerden
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

De bevrijdende rijkdom van goed genoeg (Paperback)
Schrijf als eerste een review!