Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789025773861_front_cover
1 / 1

De vloek van Woestewolf (E-book)

Paul Biegel | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
12,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

'De vloek van Woestewolf' is een spookachtig en spannend avonturenverhaal van meesterverteller Paul Biegel, met sfeervolle en geheimzinnige illustraties van Carl Hollander.

Dokter Kroch is een echte man van de wetenschap. Als zijn knecht Valet hem op een dag een kist vol goud en een brief bezorgt, gelooft hij niets van wat hij leest: een zekere hertog van Woestewolf heeft de dokter nodig om zijn goudkoorts te genezen.

Dokter Kroch gaat op zoek naar het kasteel van Woestewolf, maar hoe dichter hij daar in de buurt komt, hoe vreemder het avontuur wordt. Want niemand heeft ooit van de hertog van Woestewolf gehoord, en zijn kasteel is een ruïne. Bestaat de hertog eigenlijk wel - of is hij een legende? 'De vloek van Woestewolf' is geschikt voor kinderen van 9 jaar.

Paul Biegel is de meesterverteller van de Lage Landen en een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse jeugdliteratuur. Voor zijn werk nam hij onder andere vier Zilveren Griffels en twee Gouden Griffels in ontvangst. Carl Hollander maakte de sfeervolle illustraties.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Paul Biegel
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

De vloek van Woestewolf (E-book)
Schrijf als eerste een review!