Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Leven in de Geest (Paperback)

Simone Pacot | Nederlands
24,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Deel 5 van 5

Dit boek is het vervolg van Open je deuren voor de Geest (dat vooral een bijbelse bezinning is over de heilige Geest en zijn stille wenk naar de mens toe, die opgeroepen wordt om een antwoord te geven).

In dit boek gaat Simone Pacot dieper in op het leven met en in de Geest. Ze stelt daarbij enkele concrete en fundamentele vragen:

-hoe kan ik mijn menselijke relaties vernieuwen vanuit de Geest? Hoe kan ik in de waarheid staan en in de liefde blijven, mezelf worden in God, met een helder oog de situatie en de anderen zien?

-hoe kan ik in elke situatie en in elke gebeurtenis de heilige Geest ontvangen? hoe kan ik samen met de Geest mijn beroep vanuit een nieuwe bezieling beleven? -ken ik in het licht van de Geest mijn heel eigen gave? Besef ik dat ik een heel persoonlijk talent ontvangen heb om mensen en situaties te benaderen?

Simone Pacot is emeritus advocate van het gerechtshof van Parijs. Samen met het team van stichting Bethesda geeft zij sinds vele jaren sessies over het doordringen van het evangelie tot in de diepste diepten van het menselijk wezen. Pacot is emeritus advocaat aan het gerechtshof van Parijs.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Simone Pacot
  • Vertaler(s)Gwendolien Bara
  • UitgeverijDe Karmelieten

Reviews

Leven in de Geest (Paperback)
Schrijf als eerste een review!