Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493071254_front_cover
1 / 2

In de leer bij een Meester in de Himalaya (Paperback)

Autobiografie van een yogi

Sri M | Nederlands | 300 pagina's
Kies je product:
30,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De boeiende reis van een jonge man van de zuidkust van India naar de mystieke hoogten van de Himalaya, waar hij zijn grote Meester vindt. Wijs, krachtig en liefdevol.

Dit is een verbazingwekkend boek, vol wonderen, ontmoetingen met meesters, beschrijving van hogere niveau’s van bewustzijn en spirituele verworvenheden.

Dr. Karan Singh, Tribune News Service

Sri M is een verlichte ziel, een Guru die ik jaren geleden heb ontmoet. Sri M is heel toegankelijk… Ik wens dat hij mij als leerling zou willen aannemen, maar ik zal op een andere geboorte moeten wachten, wanneer ik wat verder gevorderd ben.

Maneka Gandhi, Mathrubhoomi

Of u nu wel of geen scepticus bent, dit mooi geschreven boek dwingt tot lezen.

En kijk eens aan, de schrijver is er nog, als je hem aan de tand zou willen voelen over de moeilijker te geloven elementen in het boek.

The Herald of India

De autobiogafie gaat over de transformatie van Mumtaz Ali Khan in Sri M, omdat hij doorging met diepgaande kennis over de Upanishads te verwerven, diepe persoonlijke inzichten en een hogere graad van bewustzijn. Beschrijvingen van de gunstige effecten van yoga, meditatie en metafysica zijn fascinerend. Sri M wordt vaak gezien als de hedendaagse Kabir Das.

The Hindu

Het is profetisch dat hij de naam ‘Sri M’ zal gebruiken, die hem zal herinneren aan zijn Babaji Maheshwarnath, die erin voorkomt als de “grote meester, wijs, krachtig en liefdevol.” Het boek is eigenlijk een eerbetoon aan hem. Voor iedereen die interesse heeft in mystiek, soefisme en vedanta is de autobiografie van Sri M inderdaad rijk aan schatten.

The Organizer

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sri M
  • Vertaler(s)H.N.M. Schakel
  • UitgeverijObelisk Media B.V.
  • ImprintObelisk Boeken

Reviews

In de leer bij een Meester in de Himalaya (Paperback)
Schrijf als eerste een review!