Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Samen zijn we thuis (Hardback)

Stephanie Parsley Ledyard | Nederlands | 40 pagina's
14,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wat maakt thuis echt thuis? Het is veel meer dan alleen maar een huis, een raam, een deur, een kleed. De mensen van wie je houdt, maken van een huis een thuis.

Het poëtische prentenboek van Stephanie Parsley Ledyard met de warme, stoere beelden van pixar-animator Chris Sasaki gaat over verhuizen. Dat kan best spannend zijn, om de plek die je altijd thuis hebt genoemd te verlaten. Maar het gezin uit het verhaal komt erachter dat het vooral de mensen om je heen zijn die zorgen dat je je echt thuis voelt. Het verhaal is al even prachtig vertaald door Jaap Robben.

Uit het juryrapport van de Griffeljury: 'De toon van het prentenboek is prettig ingetogen en koesterend; het taalgebruik zacht. 'Thuis is de buurvrouw die in het donker een lampje met je deelt.' De diepe aardse kleuren geven een prettig inclusieve sfeer en passen bovendien prachtig bij het universele gevoel dat het verhaal verwoordt. De boodschap van Stephanie Parsley Ledyard is in zijn eenvoud aangenaam geruststellend. Het missen is verdrietig, maar in het nieuwe huis vindt het meisje snel weer het spannende, het herkenbare en dat komt allemaal doordat ze er woont met de mensen van wie ze houdt, want: samen zijn we thuis.

'Samen zijn we thuis' is bekroond met een Vlag & Wimpel in 2021.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stephanie Parsley Ledyard
  • Vertaler(s)Jaap Robben
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Samen zijn we thuis (Hardback)
Schrijf als eerste een review!