Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463889445_front_cover
1 / 1

De spiekpietjes - De snoepjesdief (Hardback)

Thaïs Vanderheyden | Nederlands | 28 pagina's
€ 19,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

De Spiekpietjes, de Snoepjesdief

Het is herfst. In de snoepjesfabriek van Sinterklaas draait iedereen op volle toeren om het sinterklaasfeest voor te bereiden. Chocolade wordt gesmolten en in mallen gegoten, de ovens worden gevuld met geurige speculaaskoeken en suikerpasta wordt omgetoverd tot de lekkerste spekken en lolly’s. De helpers van de Sint werken - samen met de Spiekpietjes - dag en nacht om voor alle kinderen van de hele wereld een zakje zoetigheid klaar te maken. Hoofdpiet kijkt alles zorgvuldig na. Maar wat is dat? Er verdwijnen snoepjes uit de grote voorraadkamer van de snoepjesfabriek? We zitten met een snoepjesdief?

Hoofdpiet gaat op zoek naar de schuldige. Hij zoekt sporen, zet een detective in, ondervraagt alle helpers, zonder resultaat. Gelukkig zijn de Spiekpietjes er om te helpen. Het zijn immers de allerbeste verstoppers van de hele wereld. Komen zij te weten wie die heerlijke snoepjes steelt?

Voor schatjes en sloebers vanaf 3 jaar.

De Spiekpietjes zijn de allerkleinste helpers van Sinterklaas. Elk jaar wanneer de blaadjes van de bomen dwarrelen trekken de Spiekpietjes de wijde wereld in. Ze verstoppen zich op de gekste plaatsen en houden kindjes in de gaten. Zo komen ze te weten wie er superflink is en wat er op de verlanglijstjes staat. Elke avond als iedereen slaapt bellen de Spiekpietjes naar de opschrijfpieten in Spanje. Ze vertellen dan alles wat ze die dag hebben gezien. Op die manier wordt het grote rode boek van Sinterklaas zorgvuldig aangevuld en weet hij precies wie er een extra pakje verdient.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thaïs Vanderheyden
  • UitgeverijLUST FOR LIVE BVBA
  • ImprintDe Limonadefabriek

Reviews

De snoepjesdief (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De spiekpietjes