Moederdag

Moederdag
9 boekentips
Boeken met korting
E-books met korting

Op 12 mei 2019 is het Moederdag: de dag dat kinderen hun moeder extra in het zonnetje zetten. Een boek is het perfecte Moederdagcadeau: het staat garant voor flink wat uurtjes leesplezier en/of volop inspiratie. Om je te helpen met het vinden van een geschikt boek voor Moederdag delen we hier onze tips. Bekijk ook onze e-books met Moederdag-korting.

Bekijk alle Moederdag-boeken

Boekentips voor Moederdag

Zoek je een leuk boek voor Moederdag maar heb je geen idee welk? Misschien helpen deze tips je.

 • De origineelste manier om gasten te ontvangen? Ontdek het in het boek Afternoontea of high tea? van Carol Bailleul. Verras je gasten met de leukste weetjes en heerlijkste recepten uit deze Britse traditie!
 • Voor alle moeders die wel eens een mindere dag ervaren. Handboek voor mindere dagen biedt relativering, troost en lichtvoetigheid, en vertaalt grote concepten over gelukkig leven naar de realiteit van alledag.
 • Het achtste leven (voor Brilka). Een monumentaal, tolstojaans familie-epos dat zes generaties omspant tussen 1900 en nu. Dit verhaal over acht levens van één Georgische familie begint in een kleine stad, waar een getalenteerde chocolatier zijn dochters grootbrengt en en passant een recept bedenkt voor een verrukkelijke chocoladedrank met gevaarlijke krachten. Het brengt hem rijkdom en aanzien, maar dat betekent in die tijd ook al spoedig gevaar.
 • De nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell: Ik wil met je mee! Tip: tot en met 15 juli loopt de Jill Mansell 3 voor 2-actie!
 • Je bent al mooi van Liesbeth Woertman. Dit boek beschrijft hoe we ons uiterlijk/zelfbeeld ervaren in een tijd waarin we door allerlei beelden worden beïnvloed.
 • Houdt jouw moeder van hartverwarmende romans waarmee je heerlijk een avond op de bank kan kruipen? Dan is De leesclub aan het einde van de wereld echt een boek voor haar. In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de maanden waarin het regent en de maanden waarin de droogte heerst. Het bestaan op de uitgestrekte boerderijen is hard, en geïsoleerd. Het is 1978, en er bestaan nog geen mobiele telefoons of internet. Sybil ziet hoe haar schoondochter Kate worstelt met de eenzaamheid, en samen met haar oudste vriendin Rita smeedt ze een plan: een leesclub. De Amerikaanse Della, die op een naburige boerderij werkt, en Sallyanne, die in het stadje ‘verderop’ – ruim een uur rijden – woont, maken de groep compleet. Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand.
 • Er gaat niets verkeerd van Saskia Teppema. Dit boek laat zien hoe je kunt reageren op de vele triggers die elke dag langskomen.
 • Mama van Jimmy Fallon.

Boeken met korting

Voor Moederdag een boek met korting scoren? Deze boeken hebben we in de aanbieding. Zijspoor kost op Moederdag € 15 (i.p.v. € 20,99).

E-books met korting

Voor Moederdag een e-book met korting scoren? Deze e-books hebben we in de aanbieding.

Filteren
Filters
Uitvoering
 1. E-book 17 items
 2. Hardcover 2 items
 3. Paperback 8 items
Bestandstype
 1. ePub2 17 items

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 27

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen