Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789032520465_front_cover
1 / 2

Als je wint (Paperback)

Prijzen kun je winnen maar liefde, die moet er zijn...

Een sfeervolle feelgood over familie, vriendschap en natuurlijk...de liefde

Gaby Rasters | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
19,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'Als je wint' van Gaby Rasters laat Tess zien dat geld niet altijd gelukkiger maakt. Ze heeft dan wel een grote prijs gewonnen, maar dat maakt haar leven niet eenvoudiger.

Naïef als ze soms kan zijn gaat ze altijd uit van het goede in mensen waardoor er soms onverwachte vriendschappen ontstaan, maar ze ook regelmatig haar neus stoot. De vraag is of ze de man die opeens bij haar op de stoep staat en claimt haar echte vader te zijn, binnenlaat in haar leven. Of is hij uit op geld, net zoals haar (ex) Vince? En wat betekent dit voor de relatie met haar neef en beste vriend bakker Justin nu haar echte vader op het toneel is verschenen? Opeens zijn ze geen familie meer....

'Als je wint' is een heerlijk romantisch verhaal over geloven in geluk en de wetenschap dat wat echt van waarde is, geen prijs heeft.

'Knap hoe schrijfster Gaby Rasters je gelijk meesleept in dit verhaal waarin maar weer duidelijk wordt dat niet alles te koop is. Wat een heerlijk boek!' - Irene Moors

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Gaby Rasters
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintVBK Lab

Reviews

Als je wint (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

een heerlijke, onwijs leuke en goede feelgood. Het is enorm levendig, realistisch en vlot geschreven en ze weet het personage zo uit te diepen dat je er helemaal in mee kan gaan. Prachtig!

Kim Coenen op 5 okt 2023

Een mooie feelgoodroman die gemakkelijk leest. De vraag of een groot geldbedrag gelukkig maakt vind ik een interessante invalshoek voor een feelgoodroman!

Milou op 19 sep 2023