Valentijnsdag

Valentijnsdag
Beste romantische boek
E-books met korting
Tips van onze experts

Valentijnsdag: lezen over liefde

Valentijnsdag: de dag van de liefde! Wat is er mooier dan om die dag lekker weg te zwijmelen met een mooi liefdesverhaal? Hier hebben we met onze experts een selectie voor je gemaakt uit de mooiste liefdesboeken van dit moment. Welke ga jij lezen of geef je cadeau?

Valentijnprijs 2019

De Valentijnprijs, de prijs voor het beste romantische boek, is dit jaar gewonnen door Nooit meer bang van Gaby Rasters. De jury over het boek: "Originele setting die tot de verbeelding spreekt - en bovendien de karakters met elkaar verbindt."

Genomineerd waren verder Een plus een is drie van José Vriens, Jacht op een schat van Dani van Doorn, Lekker fout van Marijke van den Elsen en Rozenlaan 10 van Angelique van Dongen.

Eerdere winnaars Valentijnprijs

In 2018 werd Adempauze van Martin Scherstra verkozen tot beste romantische boek. Eerdere winnaars: Schelpenwit van Simone Foekens (2017), Dochter van de sterren van Reina Crispijn (2016, Sanne, het leven is leuk van Marjan van den Berg en De verloren zoon van Thea Zoeteman-Meulstee (2015).

E-books met korting

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een aantal e-books met de mooiste liefdesverhalen in de aanbieding. Bestel ze nu!

Tips van onze experts

Zin in een boek over de liefde? Onze boekenexperts adviseren de volgende boeken!

 • Als je écht alle ins- en outs over de Liefde wilt weten, is dit boek een aanrader: De taal der liefde
 • Meesterschap in liefde. Laat je op angst gebaseerde overtuigingen en ideeën los, heel je emotionele wonden en maak van Valentijnsdag de dag dat je je weer kunt openstellen voor vreugde en vrijheid in de liefde. 
 • Seks is de ultieme spirituele oefening en met Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham leer je je met échte aandacht open te stellen voor jezelf en voor elkaar.
 • Staat jouw Valentijnsdag in het teken van zelfliefde, dan is Kintsugi wat voor jou.
 • De solist vertelt het verhaal van een radeloze en wellicht redeloze zoektocht naar een verloren liefde tegen de achtergrond van het kapotgeschoten en door de Russen bezette Berlijn vlak na WOII. En de hoofdpersoon heet Valentin…
 • Normale mensen is een prachtig liefdesverhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaar levens hebben. Vanaf pagina een leef je mee met Marianne en Connell.
 • We beschouwen de liefde als het hoogste goed in ons leven. Desondanks hebben we er in de praktijk veel moeite mee. Liefde geven, liefde ontvangen helpt je om liefdevoller te leven.
 • In Ik versta onder liefde van Huub Oosterhuis passeert liefde de revue aan de hand van de belangrijkste inspiratiebronnen van deze bezielde auteur. De bijbel, Nietzsche, Marx, Johan Huizinga, en dichters als Marsman en Lucebert leiden de weg.
 • De zoete geur van appelcider van Joanne Bischof. De spontane en charmante Haakon sluit vriendschap met Aven, maar zijn gevoelige doofstomme broer Thor steelt haar hart.
 • De schitterende roman Samen van Julie Cohen gaat over échte liefde tot de dood hen scheidt: hun liefde was onvoorwaardelijk, maar hun leven was een leugen…
 • Als je een wat minder zoetsappig maar wél heel warm en grappig liefdesverhaal wil lezen, pak dan De cactus van Sarah Haywood – de prikkelige hoofdpersoon Susan wist al vele lezers voor zich te winnen! En de schitterende uitvoering maakt dit echt een cadeautje, voor jezelf of een ander.

Filteren
Filters
Uitvoering
 1. E-book 16 items
 2. Hardcover 5 items
 3. Paperback 11 items
Bestandstype
 1. ePub2 16 items

Items 1-15 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 32

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen