Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ben je ongesteld of zo? (Paperback)

Alles wat je moet weten (en meer) over je menstruatie #nofilter

In Ben je ongesteld of zo? gaan Menstruatiemeisjes Honorata van den Akker en Lieke Smets de strijd aan met periodshaming en geven ze praktische tips over alles wat bij menstruatie komt kijken.

Honorata van den Akker, Lieke Smets | Nederlands | 216 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hoor je tampons te verstoppen? Is bruin bloed normaal? Moet je met menstruatiepijn naar de dokter? De Menstruatiemeisjes laten in Ben je ongesteld ofzo? geen vraag ongesteld.

In Ben je ongesteld ofzo? van Honorata van den Akker en Lieke Smets lees je alles wat je wil weten over je menstruatie. Ook als je het nog niet bent. Van hormonen, de seizoenen van je cyclus, anticonceptie, geparfumeerd maandverband en aandoeningen tot het verschil tussen je vagina en je vulva… Doei menstruatietaboe!

Ook delen Honorata en Lieke in Ben je ongesteld ofzo? hun persoonlijke menstruatieverhalen. En die van elf anderen. Want het is tijd om erover te vertellen.

Met menstruatieverhalen van Vera Camilla, Sioejeng Tsao, Bonnie Nottroth, Daan Borrel, Angelique Houtveen, Teske de Schepper, Marieke Eyskoot, Linda de Munck, Nydia van Voorthuizen & Marie Lotte Hagen en Nanoah Struik.

‘De Menstruatiemeisjes zetten een dikke streep door schaamte.’ – evajinek.nl

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Honorata van den Akker, Lieke Smets
  • Uitgeverijambo | anthos uitgevers
  • ImprintAmbo|Anthos

Reviews

Ben je ongesteld of zo? (Paperback)
Schrijf als eerste een review!