Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789045206028_front_cover
1 / 1

De extase van Floor (E-book)

Renee van Amstel | Nederlands | 183 pagina's
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

`Mooi én herkenbaar geschreven, soms zelfs ontroerend, alsof ik zaken las die ikzelf uitsprak of beleefde, aldus een recensente over Renee van Amstels eerste erotische roman De overgave van Floor. In vergelijking met Vijftig tinten grijs wordt met name het geloofwaardige en realistische, herkenbare karakter van dit verhaal geprezen: `Ik kan me heel goed verplaatsen in de hoofdpersonen, omdat het mensen zijn zoals jij en ik.

Floor heeft ontdekt dat ze nog gevoelens koestert voor haar ex Rick en heeft daarom, met instemming van Jon, ook Rick toegelaten in haar liefdesleven. Ze geniet van haar twee mannen, beiden Dom, en hun soms ongenadige manier om haar lief te hebben. Maar dat niet alleen, ze constateert verbaasd dat zij maar al te graag in opdracht van Rick op zich geboden laat worden, waarna ze zich een halfuur moet overgeven aan de spannende wensen van de hoogste bieder.

Dan gebeuren er rare dingen. Er hangt een enkele en bebloede handboei aan haar deur en ze ontvangt een dreigbrief. Tegelijkertijd gaat ze zich meer en meer afvragen of haar toenemende behoefte om zich, als sub, volledig en zonder beperkingen ter beschikking te stellen aan een Dom, wel te rijmen is met haar liefde voor twee mannen. Er dringt zich een onmogelijke keuze op, die voelt als een keuze tussen liefde en haar behoefte aan submission.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Renee van Amstel
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintKarakter Uitgevers B.V.

Reviews

De extase van Floor (E-book)
Schrijf als eerste een review!