Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492284327_front_cover
1 / 2

Paardentaal voor gevorderden (Hardback)

Fundamentele communicatie voor trainers, rijders en verzorgers

Sharon Wilsie | Nederlands | 392 pagina's
39,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Sharon Wilsie heeft jarenlang paarden geobserveerd om te kijken hoe zij onderling communiceren door middel van lichaamstaal, ademhaling, knipperen van ogen en andere kleine signalen. Ze bracht de signalen in kaart, maakte er foto’s en tekeningen bij en ging de signalen zelf nabootsen. Tot haar verbazing begrepen de paarden haar signalen en ging er een wereld voor haar open.

Haar levenswerk heeft ze vastgelegd in het boek Paardentaal, dat een wereldwijde bestseller werd. Maar haar onderzoek ging verder en nu komt Sharon Wilsie met een enorme aanvulling van signalen. Zoals in haar eerste boek brengt ze de signalen ook nu weer duidelijk in beeld en geeft ze stappenplannen aan zodat je ze zelf makkelijk kunt herkennen en toepassen.

Paardentaal is wezenlijk anders dan mensentaal. In dit boek leer je ook veel van jezelf. Het boek geeft bijvoorbeeld oefeningen om je ademhaling en emoties te controleren. Je leert je Innerlijk Nul-Punt te vinden. Zo leer je niet alleen communiceren met paarden, maar ook beter communiceren met je innerlijke zelf.

Het boek is geschikt voor iedereen die paarden rijdt, verzorgt, met paarden traint (dressuur, western, springen, …) of met paarden leeft. Het is geen methode, maar een taal die overal gebruikt kan worden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sharon Wilsie
  • FotograafLaura Wilsie
  • Vertaler(s)Margriet Markerink
  • UitgeverijBloemendal Uitgevers B.V.
  • ImprintBloemendal Uitgevers b.v.

Reviews

Paardentaal voor gevorderden (Hardback)
Schrijf als eerste een review!