Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021035161_front_cover
1 / 1

De Duivel Trilogie 3 - Ziel van de duivel (Paperback)

De eindstrijd komt eraan in de Ziel van de Duivel – het derde deel van De Duivel Trilogie. Zal Marak Viervinger de bevolking van Coralia kunnen beschermen?

Adrian Stone | Nederlands | 336 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het furkawoud wordt veroverd door Valdis en zijn cataristen. Alle druïden, op één na, worden gedood. Tania is de overlevende druïde die met behulp van de Ring van Loval weet te ontkomen en contact kan houden met het woud. Maar hoelang? Immers, de tijd dringt.

De cataristen winnen nog steeds terrein, grote delen van Carolia zijn al veroverd en de wurggreep van de veroveraar wordt met de dag sterker. Maar na tal van avonturen en omzwervingen breekt eindelijk de dag aan waarop Marak en Tania de eindstrijd zullen aangaan met Valdis en Cataris. Het is evenwel de vraag of onze vrienden over voldoende middelen en doorzettingsvermogen beschikken om als overwinnaar het strijdperk te verlaten. Nog belangrijker is de vraag: wie zal uiteindelijk overleven en wie niet?

Marak? Tania? Valdis? Of zit het toch anders…

‘De perfecte mix van magie, religie en historie. Hét bewijs dat Stone de absolute grootmeester van de Lage Landen is.’ FantasyWereld.nl

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Adrian Stone
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy

Reviews

Ziel van de duivel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De Duivel Trilogie