Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De hoeders van de aarde (Paperback)

De vier inzichten

Lees in 'De hoeders van de aarde' over de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld.

Alberto Villoldo | Nederlands | 200 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In Alberto Villoldo's 'De hoeders van de aarde' maak je kennis met de vier inzichten. Dit zijn de medicijnmannen en -vrouwen van Amerika, die beschikken over kennis die ze altijd hebben afgeschermd voor de wereld. Volgens deze kennis bestaat alles op aarde uit licht dat zichzelf laat zien door de kracht van intentie. De hoeders van de aarde gebruikten deze inzichten onder andere om ziekten te helen en emotionele problemen op te lossen.

Het eerste inzicht leert je hoe je in één keer de trauma's uit het verleden van je af kunt schudden. Het tweede inzicht laat je zien hoe je van je angst en boosheid af kunt komen en in genade kunt leven. In het derde inzicht krijg je te zien hoe je je eigen lot kunt helen. In het vierde inzicht kom je erachter hoe al je ervaringen een projectie zijn van je innerlijke landschap of dromen.

Als we ontwaken uit de culturele trance, creëren we vreugde, overvloed en betekenis in ons leven. We kunnen lichtwezens worden door gebruik te maken van oude inzichten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Alberto Villoldo
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

De hoeders van de aarde (Paperback)
Schrijf als eerste een review!