Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een kerst om te kussen (Paperback)

'Een kerst om te kussen' van Alison Cochrun is een meeslepende feelgoodroman vol romance, humor en sfeer!

Alison Cochrun | Nederlands | 384 pagina's
Kies je product:
18,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Ellie heeft het perfecte leven: ze is gelukkig, heeft een droombaan en op kerstavond een ontmoeting met haar droomvrouw. Maar helaas… Na een onenightstand en haar ontslag weet Ellie niet meer wat te doen. Ze gaat werken in een café en valt al snel in een sleur. Totdat Andrew, de eigenaar, haar een aanzoek doet voor een verstandshuwelijk om zo Ellies financiële en Andrews familieproblemen op te lossen. De familieproblemen beginnen hier echter pas voor Ellie wanneer ze erachter komt dat haar droomvrouw Andrews zus is! Dat wordt een awkward kerstdiner… 'Een kerst om te kussen' van Alison Cochrun is een heerlijke feestelijke romcom. Eerder verscheen van haar hand ook 'Het charmeoffensief'.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Alison Cochrun
  • Vertaler(s)Erika Venis
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Een kerst om te kussen (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 3 reviews

Een kerst om te kussen is een heerlijk verhaal! Naast romantiek, vriendschap, een iconische vernoeming van een truck naar Gillian Anderson, sneeuw en uiteraard kerst, bevat dit boek ook diepgang. Top!

Daphne (@readwithdaphne) op 1 nov 2023

Leuk queer kerstboek met een driehoeksverhouding, de fake dating en de miscommunicatie trope. Leuk voor de feestdagen, maar zeker ook leuk om te lezen in de herfst en alle andere seizoenen!

Thebookerina op 27 okt 2023

Een heerlijk dynamisch kerstverhaal wat mij compleet verrast heeft. Je verwacht een feelgoodverhaal maar het was zoveel meer. Een prachtig verhaal over de angst om te falen en je open te stellen voor liefde

Bibiboekt op 26 okt 2023