Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Twisted hate (Paperback)

Ana Huang | Nederlands | 464 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Hij haat haar... bijna net zo erg als hij haar wil.

Josh Chen is knap, arrogant en hard op weg een supersuccesvolle dokter te worden. Geen enkele vrouw is immuun voor zijn charmes, behalve Jules Ambrose... De twee kunnen elkaar niet uitstaan. Wanneer hun strijd eindigt in een onvergetelijke nacht stelt Josh een oplossing voor in de hoop Jules voor eens en voor altijd los te kunnen laten: ze worden vijanden met benefits. De regels zijn simpel: geen jaloezie, geen verplichtingen, en absoluut niet verliefd worden.

***

De extraverte en ambitieuze Jules Ambrose richt zich op één ding: advocaat worden. Het laatste waar ze op zit te wachten, is tijd doorbrengen met een onuitstaanbare dokter... hoe goed die er dan ook uitziet. Maar hoe beter ze Josh leert kennen, hoe meer ze zich realiseert dat hij heel anders is dan ze eerst dacht.

De vonken vliegen in het rond tussen de twee. Net wanneer ze denken dat ze elkaar een beetje begrijpen, komen er pijnlijke zaken uit het verleden naar boven die ze liever verborgen hadden gehouden. Durven ze eerlijk tegen elkaar te zijn, of laten ze leugens alles vernietigen?

Twisted hate is het derde deel van de supersuccesvolle Twisted-serie van Ana Huang. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ana Huang
  • Vertaler(s)Nikki Greveling
  • UitgeverijSingel Uitgeverijen
  • ImprintLove Books

Reviews

Twisted hate (Paperback)
Schrijf als eerste een review!