Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De autoriteit van de gelovige (E-book)

Wat je niet leerde in de kerk

Andrew Wommack | Nederlands | 237 pagina's
€ 7,95
Helaas, dit boek is uitverkochtDeze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant.

Het omstreden onderwerp van de autoriteit van de gelovige in Christus wordt tegenwoordig wijd en zijd in kerkelijke gemeenten besproken. Andrew Wommack geeft een frisse kijk op deze belangrijke geestelijke waarheid. Het zal vragen bij je oproepen over wat je tot nu toe geleerd is, onder andere:

1. Als gelovige autoriteit hebben gekregen, hoe moet je dit dan gebruiken, wanneer gebruik je het, hoe gebruik je het en waarden gebruik je het? Ga er niet van uit dat je het antwoord al weet; ontdek het echt slagveld en leer hoe je de werkelijke vijand kunt herkennen.

2. De meeste mensen geloven dat God onze grootste vijand -satan- geschapen heeft, maar deed Hij dat? Als je het antwoord begrijpt, zal het je vrij maken om je autoriteit als gelovige te gebruiken.

3. Is geestelijke oorlogvoering, zoals dat in veel kerkelijke gemeenten tegenwoordig onderwezen wordt, steekhoudend? Kunnen gelovigen hun autoriteit gebruiken om tegen de duivel en zijn demonen in de lucht te vechten, of vindt de echte strijd in het denken plaats? Het antwoord is een belangrijke voorwaarde om geestelijke veldslagen te winnen.

Al gravend in de Schrift legt Andrew de geestelijke betekenis bloot van de keuzes die je maakt, je woorden en daden, en hoe zij van invloed zijn op jouw vermogen om de aanvallen van satan te weerstaan en Gods beste te ontvangen. Ontdek de krachtige waarheden achter echte geestelijke autoriteit en begin resultaat te zien die reëel zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Andrew Wommack
  • Vertaler(s)Jack Hielema
  • UitgeverijAndrew Wommack Ministries Nederland
  • ImprintAndrew Wommack Ministries Nederland

Reviews

De autoriteit van de gelovige (E-book)
Schrijf als eerste een review!