Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789083061016_front_cover
1 / 1

Je hebt het al (E-book)

dus stop met proberen het te pakken te krijgen

Andrew Wommack | Nederlands | 225 pagina's
€ 7,95
Helaas, dit boek is uitverkochtDeze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant.

Heb je ooit wel eens gedacht: 'Ik doe alles zoals ik het geleerd heb, ik weet wat ik moet doen, maar het werkt niet, wat is er mis met mij? Wat moet ik nog meer doen om te maken dat God gaat handelen in mijn belang?' Als jij zo denkt, dan ben je niet de enige. Dit is een vraag die de meeste christenen stellen en wat overblijft, is frustratie vanwege de antwoorden die zij krijgen.

De antwoorden luiden gewoonlijk zo: Als je langer zou bidden en je meer open zou stellen, als je vaker zou vasten en dagelijks een paar extra hoofdstukken in de Bijbel zou lezen en als je stopt met het verspillen van je tijd voor de televisie, dan zal God je gebeden verhoren. Hij wacht op je tot jij in actie komt.

Met andere woorden; jouw daden zijn het probleem. Maar het feit is: dit kan niet verder van de waarheid af zijn! 'Je hebt het al' is een boek dat vol staat met het goede nieuws dat God Zijn reactie niet baseert op wat jij moet doen; maar op wat Jezus deed. Tijdens het lezen zul je gaan leren om God te vertrouwen. Alleen de waarheid die je kent, zal je vrijmaken!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Andrew Wommack
  • Vertaler(s)Babs Sip-Schroevers
  • UitgeverijAndrew Wommack Ministries Nederland
  • ImprintAndrew Wommack Ministries Nederland

Reviews

Je hebt het al (E-book)
Schrijf als eerste een review!