Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weer op de rit (Paperback)

Als Robin aan de slag gaat op de ranch van haar favoriete countryzanger, komt haar droom uit. Maar zit hij wel op haar te wachten? ‘Weer op de rit’ is een heerlijke cowboy romance van Anja Janssen.

Anja Janssen | Nederlands | 304 pagina's
Kies je product:
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Weer op de rit’ van feelgoodauteur Anja Janssen is een heerlijke herfstromance op een cowboyranch in Colorado. De 28-jarige Robin is dierenarts in Nederland, maar stiekem droomt ze ervan om als veearts aan de slag te gaan. Dus als er een vacature online komt voor een ranch in Colorado, grijpt ze haar kans. Wat het nóg leuker maakt, is dat de ranch eigendom is van de familie van Sam McGuire, countryzanger én Robins tieneridool.

Maar als ze eenmaal geland is, slaat haar droom om in een herfststorm. De cowboys zitten helemaal niet te wachten op een vrouwelijke veearts. Zal Robin erin slagen hun vertrouwen te winnen?

Lees ook van Anja Janssen: Bikini's & kites.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anja Janssen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Weer op de rit (Paperback)
4.5
van de 5
Op basis van 6 reviews

Een heerlijke, leuke en fijne feelgood om bij weg te dromen. e twee personages zijn met zoveel gevoel en diepgang neergezet, dat ze de prachtige verhaallijn nog meer verrijkt en versterkt.

Kim Coenen op 25 okt 2023

Wat een perfect boek voor de herfst is dit! Een boek met alles wat je wilt. Cowboys, paarden en small town. Weer op de rit was ook meer dan alleen dit, er kwamen namelijk ook vele maatschappelijke ond

esmeereadss op 18 okt 2023

Het boek is Slow-burn en voor de liefhebbers van smut, sorry de deur blijft dicht! Maar wat heb ik van dit boek genoten. Alles verliep heel realistisch en ik ben helemaal in de herfst sfeer!

Amberleest op 6 okt 2023