Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493157958_front_cover
1 / 2

Water en wolfskers (Paperback)

Anke Verbraak | Nederlands | 258 pagina's
Kies je product:
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Britt is een succesvol makelaar. Vanaf haar studententijd is Michiel haar steun en toeverlaat, totdat hij meer wil. Hun oude vriendschap is uitgegroeid tot liefde. Maar dan duikt Oscar op, een oude jeugdliefde van Britt. Hij wil een huis kopen, zegt hij. Of wil hij de draad van jaren terug weer oppakken? Wanneer Britt hem confronteert met het verleden, schrikt hij terug. Hun samenzijn eindigt in een drama. Tegenover Michiel zwijgt Britt over haar ontmoeting met Oscar. Michiel wordt tot razernij gedreven bij het idee dat er meer speelde tussen hen beiden. En dat heeft verstrekkende gevolgen.

“Een harde plons. In mijn hoofd waarschijnlijk harder dan in werkelijkheid te horen. Het water spat hoog op. Ik voel de druppels op mijn benen. Een eend klapwiekt luid snaterend het water uit. In het halfduister scheert hij langs me heen. Ontzet staar ik naar het water, mijn ene hand voor mijn mond geslagen, terwijl ik in de andere nog steeds het busje haarspray vasthoud”.

“Water en wolfskers leest als een snelstromende rivier. Spannend tot de laatste zin. Absolute afrader voor lezers met zwakke zenuwen!”

Hetty Kleinloog, toneel - en romanschrijver van o.a. Volle kracht en Volle bloei.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anke Verbraak
  • UitgeverijGodijn Publishing

Reviews

Water en wolfskers (Paperback)
Schrijf als eerste een review!