Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het boekencafé 1 - Vertel mij wat (Paperback)

Maakte de liefde maar blind… Komt de onzekere Juul ooit aan de man? Lees het in de grappige feelgood ‘Vertel mij wat’, het eerste deel van de Boekencafé-serie van Anne West.

Anne West | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Vertel mij wat’ is het hilarische eerste deel van de Boekencafé-serie van feelgoodauteur Anne West.

Juul woont boven het Boekencafé van haar beste vriendin Lauren. Ze is een zeer succesvol schrijfster, maar dat weet niemand, want ze schrijft onder een pseudoniem. Vroeger is ze gepest met haar uiterlijk en de uitgever ziet meer marketingkansen als ze ex-model Lauren inzetten als gezicht van de auteur. Ook op datinggebied wil het Juul maar niet lukken. Ze voelt zich te onaantrekkelijk om ooit aan de man te komen. Tot ze cabaretier Ids ontmoet. Zal ze toch een poging wagen?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Anne West
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Vertel mij wat (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 7 reviews

Een onwijs leuk, mooi, grappig en ontroerend 1ste deel. Het verhaal bevat heel natuurlijke en realistische personages. Juist dat maakt deze prachtige feelgood tot een krachtige feelgood.

Kim Coenen op 11 feb 2024

Zeer aangenaam verrast door dit boek. West beschikt over een vlotte, beeldende schrijfstijl waarbij taboes worden besproken en ook humor in wordt verweven. Op naar deel 2!

Laura op 6 dec 2023

Ontzettend fijne feelgood met relevante thema's en échte personages. Een leuk begin van deze nieuwe serie. Ik kijk uit naar de rest!

Bookstagram.Shirley op 4 dec 2023