Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Machtige gedachten (Paperback)

Een schatkist vol kracht

Elke gedachte die je denkt en elk woord dat je uitspreekt zet iets in de wereld en komt ook bij je terug. Kies daarom positieve gedachten en affirmaties.

Louise Hay | Nederlands | 376 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Louise Hay is de koningin van het positief denken en met het kleine maar fijne boekje Machtige gedachten geeft ze weer een schatkist vol kracht, wijsheid en positiviteit weg. Machtige gedachten werken als vitamines voor lichaam en geest: oogst wat je zaait en pluk de vruchten van je positieve gedachten. Deze affirmaties zijn een cadeautje en bedoeld voor iedereen die een lichter leven voor zichzelf of een ander wenst. Verbeter de wereld en begin eenvoudig bij jezelf! Als je een of twee nieuwe, effectieve, positieve gedachten per dag denkt en leest, steven je af op geluk ... en blijft de rest van je leven een fantastisch avontuur.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Louise Hay
  • Vertaler(s)Philip Baumgarten
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Machtige gedachten (Paperback)
4.7
van de 5
Op basis van 3 reviews

De affirmaties passen bij de gedachtegang van haar eerdere boek 'Je kunt je leven helen'. Op elke pagina staat één affirmatie betreft zelfliefde.

Ingeborg op 1 feb 2024

Fijn boek om eraan herinnerd te worden regelmatig positieve en liefdevolle gedachtes te denken. Zeker een aanrader.

Stéphanie op 1 feb 2024

Je gedachten creëren écht jouw wereld, zowel je binnen- als je buitenwereld. Dit boek leert je actief met je gedachten bezig te zijn. Het inspireert je en leert je hoe je je gedachte kunt vormgeven.

Marieke op 24 jan 2024