Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Gouden Koning (Paperback)

Bram Baptist | Nederlands | 225 pagina's
20,50

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

De Zilveren Dame is in handen gevallen van de verschrikkelijke keizer Safir. Als hij de Gouden Koning ook vindt, zal hij eeuwig over het Koninkrijk regeren.

Tom en Carmen weten uit de klauwen van Safir te ontsnappen en gaan op zoek naar de Gouden Koning. Ondertussen zijn de vrijbuiters in actie gekomen. Vanuit het Donkere Woud verzetten ze zich tegen de keizer.

Via Oude Haven proberen Tom en Carmen over te steken naar het eiland Pendragon. Volgens het Geheime Boek zou de Gouden Koning daar worden bewaakt door twee gevaarlijke draken. Maar de Gouden Koning blijkt onvindbaar. Klopt de legende wel?

Er volgt een allerlaatste beslissende veldslag tussen de vrijbuiters en het leger van Safir. Zonder de Gouden Koning zijn Tom en Carmen reddeloos verloren. Of hebben ze met hun neus gekeken?

De Gouden Koning is het spannende vervolg op De Zilveren Dame.

Bram Baptist (1982) is historicus en woont met zijn gezin in het landelijke Meeden (Groningen). Hij werkt in het voortgezet onderwijs als docent geschiedenis en geeft schaaklessen aan kinderen. In zijn boeken combineert hij alles wat hem bezighoudt: de leefwereld van jongeren, geschiedenis, schaken en uiteraard schrijven.

Zijn eerdere jeugdboek Soldaat van het Noorden werd door Libris bekroond met de titel “jeugdboek van de maand april 2022”.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bram Baptist
  • UitgeverijUitgeverij Keytree
  • ImprintUitgeverij Keytree

Reviews

De Gouden Koning (Paperback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een avontuurlijk, spannend en actievol vervolg op De Zilveren Dame. Bram Baptist heeft een heerlijke vlotte, krachtige en levendige schrijfstijl en het verhaal leest heerlijk en fijn weg. Top!

Kim Coenen op 16 nov 2023