Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het jaar rond (Paperback)

'Het jaar rond' is een hartverwarmende feelgood-roman van Cathy Bramley, bekend van 'Helemaal in love in Brightside Cove'. Voor de lezers van Nicola May en Holly Martin.

Cathy Bramley | Nederlands | 464 pagina's
17,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Op de vlucht voor haar verleden komt de achtentwintigjarige Tilly Parker terecht in het kleine dorpje Kingsfield, waar ze hoopt haar leven in rust en vrede opnieuw te kunnen opbouwen. Als ze een moestuintje neemt bij de plaatselijke volkstuinen aan Ivy Lane komt ze er al snel achter dat dat niet zo makkelijk zal zijn. De andere tuiniers willen maar al te graag vrienden worden met Tilly en blijven haar uitnodigen voor plaatselijke evenementen. Zal het Tilly lukken zich afzijdig te houden of weten de dorpsbewoners haar hart te veroveren?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cathy Bramley
  • Vertaler(s)Marjolijn Huiberts
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

Het jaar rond (Paperback)
3.7
van de 5
Op basis van 6 reviews

‘Het jaar rond’ is een heerlijke, originele roman met een knappe schrijfstijl. Je krijgt meteen zin om zelf tuinieren.

De bib van Louise op 11 okt 2023

Een originele, leuke en ook verrassende feelgood. Het is een breed verhaal met diepgang en een diversiteit aan personages die op sterke wijze zijn neergezet. Echt geweldig!

Kim Coenen op 10 okt 2023

Het verhaal gaat over vriendschap, liefde, verlies, opnieuw beginnen. Haar schrijfstijl vind ik erg fijn om te lezen. Alleen ik miste wel de romantische scènes. Heerlijk zo tuintje!

Daphneinstabooks op 5 okt 2023