Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De formule (Paperback)

Manifesteer in zes stappen liefde, rijkdom en succes

Christine Beijnen | Nederlands | 192 pagina's
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Na vele jaren vast te hebben gezeten in het leven dat haar ongelukkig maakte en zelfs zijn tol eiste, voelde Christine de behoefte om haar leven onmiddellijk te veranderen. Ze begon zich te verdiepen in de theorie van de neurowetenschap en de kwantumfysica. Ze veranderde de manier waarop ze dacht. En ze trainde haar hersenen om daadwerkelijk te denken, handelen en voelen als de persoon die ze in de toekomst wilde zijn. Haar energie veranderde en daardoor gebeurde er iets magisch.

Stel dat jij nu één wens mag doen waarvan je zeker weet dat deze uitkomt: wat zou jouw wens dan zijn?

Moderne wetenschappen laten zien dat iedereen in staat is om verlangens en wensen zelf om te toveren in nieuwe overtuigingen. En dat jouw overtuigingen bepalen wat je aantrekt.

DE FORMULE biedt je de zes exacte stappen waarbinnen jij leert je energie te concentreren in de vorm van gedachten, woorden, acties en gedrag en daarmee jouw verlangens te manifesteren. Je leert hoe je van iets willen naar iets hebben gaat, van iets worden naar iets zijn, op basis van bewuste creatie.

Wil jij liefde aantrekken, zelfverzekerder zijn of rijkdom manifesteren? Als jij er klaar voor bent om zélf verantwoordelijkheid te nemen over jouw toekomst, dan is dit boek voor jou.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Christine Beijnen
  • UitgeverijMoonshot Publishing
  • ImprintMoonshot Publishing

Reviews

De formule (Paperback)
1.5
van de 5
Op basis van 2 reviews

Dit is geen uitgebreid boekwerk, maar een nietszeggend boekje. Er zijn al zoveel boeken geschreven over de kracht van gedachten en over de wet van aantrekkingskracht. Meditatie is wel aanrader

Vlinder1969 op 16 feb 2024

Helaas heeft 'De Formule' mijn verwachtingen niet waargemaakt. Het boek komt oppervlakkig over en is teleurstellend dun. De inhoud biedt weinig en ik ben ontgoocheld. Meditatie is wel goed!!

Petra op 12 feb 2024