Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De verloren brief (Paperback)

Als Sofia in de roman De verloren brief van Cristina Caboni een eeuwenoude brief vindt, zal haar leven voor altijd veranderen... Een heerlijk boek voor de fans van Lucinda Riley en Anne Jacobs.

Cristina Caboni | Nederlands
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In De verloren brief van bestsellerauteur Cristina Caboni probeert Sofia te ontsnappen aan het verdriet van haar gestrande huwelijk. Wanneer ze door de straten van Rome wandelt, stuit ze op een boekwinkel. Andrea, de oude eigenaar, ontdekt al snel Sofia’s passie voor het restaureren van boeken en geeft haar een antiek boek om aan te werken.

In dat boek vindt Sofia een handgeschreven pagina: het is een brief van Clarice, een bedreven boekbinder uit de achttiende eeuw die streed voor haar dromen en onafhankelijkheid.

Er moeten nog twee andere brieven van Clarice zijn en Sofia is vastbesloten die te vinden. Ze roept de hulp in van grafoloog Tomaso Leoni. Samen volgen ze de aanwijzingen: pagina voor pagina en plek na plek – van Londen, Wenen naar Rome. Kan Clarice’ verhaal Sofia de hoop weer teruggeven die ze verloren heeft?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Cristina Caboni
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

De verloren brief (Paperback)
Schrijf als eerste een review!