Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het vooroudermedicijn (Paperback)

Helen van oude pijn in de familielijn

'Het vooroudermedicijn' van Daniel Foor gaat over helen van oude pijn in de familielijn. Kom in het reine met je voorouders, zodat jij zelf ook weer vooruit kunt.

Daniel Foor | Nederlands | 336 pagina's
Kies je product:
20,00
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het vooroudermedicijn van Daniel Foor gaat over het helen van oude pijn in de familielijn. Hoeveel weten we van het levensverhaal van onze ouders? Over onze grootouders weten we vaak al veel minder, laat staan over onze overgrootouders.

Daniel Foor laat zien hoe het leven van onze voorouders doorwerkt in ons eigen leven. Voor onze persoonlijke ontwikkeling en onze gevoelens van heelheid en verbondenheid, is het belangrijk om te weten waar we vandaan komen.

De oefeningen en rituelen in het boek bieden tal van manieren om het contact met je voorouders te herstellen, oude pijn en trauma’s in de familielijn op te lossen en van hen een levende aanwezigheid te maken.

Zoals Foor in zijn inleiding bij dit boek schrijft: 'Ik ben niet opgegroeid met een duidelijk besef van mijn familievoorouders of verwante voorouders. Als gevolg van mijn eigen ervaringen, opleiding in de klinische psychologie en het mij gedurende twee decennia volledig onderdompelen in diverse spirituele tradities, ben ik de relaties met mijn voorouders gaan zien als een belangrijke bron van steun.'

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Daniel Foor
  • Vertaler(s)Job Franken
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Het vooroudermedicijn (Paperback)
Schrijf als eerste een review!